Yamaha PSR-E363

Ny vare

Automatikkeyboard med 61 anslagsdynamiske tangenter, 574 lyde, 165 auto akkompagnementer og 150 arpeggio typer. Digitale effekter og master EQ.

Flere detaljer

1 790,00 kr

Yderligere information

Keyboardmodel til hjemmeunderholdning og musikalsk udfoldelse i en meget overkommelig prisklasse med 61 anslags-dynamiske tangenter, hvor god lyd og kvalitet er i højsædet. PSR-E363 byder bl.a. på et kæmpe lydbibliotek med ikke mindre end 574 instrumenter at vælge imellem, 150 forskellige arpeggio typer og 165 arrangements-styles med indbygget orkester der spiller med på alt mellem pop og rock til dance og swing. PSR-E363 har USB til HOST tilslutning som gør det nemt at oprette forbindelse til computer eller anden bærbar enhed for optagelse af lyd i høj kvalitet unden brug af yderligere interface. En række kreative og undervisnings iOS apps er tilgængelige fra App Store. Der er også en AUX-indgang for tilslutning af eksterne afspillere, bærbare, smartphones m.m. og med Melody Suppressor funktionen kan du annullere eller sænke volumen for lydafspilningens melodistemme.

En Duo-mode gør det muligt at spille sammen to personer ved at dele keyboardet op i to sektioner. Vælg mellem 150 Arpeggio fraser, og med tryk på en enkelt tangent spiller du store musikalske passager, og lyder som en proffs! Ved hjælp af 12 reverb effekter og master EQ kan du justere lyden så det lyder som man spiller i en koncerthal, en lille klub eller i en katedral. Chorus effekt giver varme og gør lyden mere rummelig og med master EQ kan du justere til bedste lyd afhængig af om du lytter med hovedtelefoner, de indbyggede højttalere eller har tilsluttet instrumentet til et kæmpe eksternt forstærkersystem.

Highlights Anslagsdynamisk keyboard med 48-toners polyphony Antal lyde: 574 (197 Panel Voices + 18 Drum/SFX kits + 20 Arpeggio + 339 XGlite Voices) Store Reverb effekter og Master EQ 165 auto styles, 150 Arpeggio typer "Keys to Success" undervisningsfunktioner Master EQ settings: Speaker, Headphone, Boost, Piano, Bright, Mild Duo Mode - spil sammen med venner og familie Easy Song Book tilgængelig som download USB TO HOST med to-vejs MIDI og audio overførsel Strøm via medfølgende adapter, eller 6 x AA batterier (medfølger ikke) Dimensioner 945 x 118 x 368 mm Vægt 4.6 kg

29 andre produkter i den samme kategori: