Yamaha YDPS52 Black

Ny vare

Slankt designet digitalklaver med 88 vægtede Graded Hammer tangenter med syntetisk elfenben, 192 toners polyfoni, tre pedaler og 10 forskellige lyde. 2 x 20 W højttalersystem.

Flere detaljer

8,600.00 kr

Yderligere information

Digitalklaver, der egner sig fortrinligt til både begyndere og øvede. YDP-S52 giver ægte klaverlyd og følelse, med Graded Hammer (GH) klaviatur med syntetisk elfenben og lyd skabt med Yamahas "Pure CF Sound Engine" - den samme teknologi som har høstet mange roser i den større Clavinova-serie.

Som på et akustisk klaver, er tangenterne i den dybe ende af klaviaturet lidt tungere, end dem i den lyse ende. En sand fornøjelse at spille på. Muligheder for dobbeltlyde og en 2-spors optager lader dig hhv. spille med flere lyde samtidig og optage hvad du spiller, så du kan lade kreativiteten få frit løb og ikke risikere at glemme hvad du fandt på. Designet på YDP-S52 er inspireret af et opretstående klaver både visuelt og ergonomisk. Nøgleelementerne for pianisten såsom nodestativet og pedalerne er lokaliseret nøjagtigt for at opnå en komfortabel spilleposition og tangentlåget er udstyret med en blød soft-close mekanisme, som man også finder det på mange akustiske klaverer. Det er denne sans for detaljer der, kombineret med Yamahas anerkendte teknologi, vil give mange års glæde ved instrumentet. Acoustic Optimize - Hvordan kan en så stor lyd komme fra et så kompakt instrument? Svaret er "Acoustic Optimizer" - en ny teknologi som er skabt for at berige og kontrollere resonans ved, rent fysisk, at justere lydbølgernes udbredelse, i kraft af sit design og placering i instrumentet. Highlights 88 vægtede tangenter Graded Hammer (GH) AWM stereo sampling teknologi med Pure CF Sound Engine 192 toners polyfoni 3 pedaler: dæmper, sostenuto og soft Duo mode: split klaviatur i 2 dele, velegnet til undervisningsbrug og duet-øvning 10 valgbare lyde Stereophonic Optimizer Reverb og dæmper Resonance Intelligent Acoustic Control (IAC) balancerer lydbillede ved lav styrke 2 x 20 W højttalersystem Hovedtelefontilslutning USB-to-host tilslutning

30 andre produkter i den samme kategori: