Yamaha CLP-635 Dark Rosewood

Ny vare

Digitalklaver med 88 Graded Hammer 3X tangenter med syntetisk elfenben og ibenholt samt escapement mekanik. Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial samplinger, Virtual Resonance Modeling.

Flere detaljer

12 599,00 kr

Yderligere information

Yamaha CLP-635 fanger selve sjælen fra store koncertinstrumenter og leverer oplevelsen af et flygel i et digitalt klaver der passer i et mere personligt miljø. Spil med lyden fra Yamaha's flagskib CFX koncertflygel, eller fra det umiskendelige Bösendorfer Imperial flygel. CLP-635 har GH3X (Graded Hammer 3X) klaviatur med escapement og syntetisk elfenben som udnytter det samme hammer system og fjeder-løse mekanik som findes i et flygel. De sorte tangenter er afsluttet i syntetisk Ibenholt finish, og de hvide tangenter har syntetisk elfenben som reproducere overfladen af de reelle elfenbens tangenter, der engang blev brugt i ældre akustiske klaverer. Tangenterne er fremstillet i stærkt absorberende materiale der forhindrer fingrene i at glide, selv efter timers spil, samtidigt med at den ideelle overflade og følelse bevares.

I et flygel resonerer lyden i hele kroppen af instrumentet, og frembringer en omfangsrig efterklang der indhyller pianisten. Dette fænomen er gengivet perfekt i CLP-635 gennem Virtual Resonance Modelling (VRM), der beregner de forskellige vibrationer i strengene for hver af de 88 toner på klaviaturet fra det ene øjeblik til det næste. Et levende, rigt varieret udtryk, der afspejler en grænseløs række faktorer forbundet med at spille piano som; hvilke tangenter der er slået an, anslagets styrke og pedalernes bevægelse. GP Response Damper Pedal har en flygellignende responskurve; den starter ud med at være let at træde ned og bliver gradvist tungere når pedalen trykkes yderligere ned. Dette gør det muligt for pianister at blive vant til nuancerne i pedalerne. De indbyggede højttalere der er monteret i kabinettet, vil normalt udvise et fænomen som hvis ikke der gøres noget, vil resultere i at volumen stiger på grund af resonansfrekvensen i kabinettet. Omvendt monterede resonansrør med samme resonans frekvenser undertrykker dette fænomen, og netop dette udnytter Yamaha til at optimere den akustiske oplevelse. Escapement mekanisme i et flygel sikrer at hamrene hurtigt flytter sig væk fra strengene efter at de er slået an, for at undgå enhver interferens med strenge vibrationer. Denne mekanisme giver en svag klikkende fornemmelse, når der trykkes forsigtigt på tasterne. CLP-635 klaviaturet har en Escapement mekanisme, der gengiver denne fornemmelse nær bunden af tangenten. Klik er kun mærkbart ved letteste tangenttryk og tangenterne er justeret for at give ekstra friktion, som balancerer tangentrepetition og respons uden at ændre på ydeevne. Highlights 88 tangenter Graded Hammer 3X tangenter med syntetisk elfenben 256-toners polyfoni CFX og Bösendorfer Imperial piano samplinger CFX Binaural samplinger Smooth Release, Key-off samples, String Resonance og dæmper resonans 36 lyde, 19 Voice Demomelodier + 50 Piano Songs * + 303 Lektion Songs Dual/Split/Duo 16-spors optagelse USB TO HOST og USB TO DEVICE To hovedtelefonstik Effekt: 30 W x 2 Højttalere: 16 cm x 2 Acoustic Optimizer, Intelligent Acoustic Kontrol (IAC) Stereophonic optimering Mulighed for trådløs tilslutning ved brug af UD-WL01 (ekstraudstyr) Dimensioner 1,461 x 927 x 459 mm (højglans 1,466 x 930 x 459 mm) Vægt 56.0 kg (højglans 62.0 kg)

30 andre produkter i den samme kategori: