Yamaha CLP-645 White

Ny vare

Digitalklaver med 88 NWX træ-tangenter med syntetisk elfenben og ibenholt samt escapement mekanik. Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial samplinger, Virtual Resonance Modeling og Bluetooth.

Flere detaljer

16 799,00 kr

Yderligere information

Yamaha CLP-645 fanger selve sjælen fra store koncertinstrumenter og leverer oplevelsen af et flygel i et digitalt klaver der passer i et mere personligt miljø. Spil med lyden fra Yamaha's flagskib CFX koncertflygel, eller fra det umiskendelige Bösendorfer Imperial flygel. CLP-645 har NWX (Natural Wood X) klaviatur med escapement og syntetisk elfenben som udnytter det samme hammer system og fjeder-løse mekanik som findes i et flygel. Lige som på flyglet bruges her rigtige trætangenter (de hvide tangenter) fremstillet af omhyggeligt tørret træ, specielt fremstillet til musikinstrumenter. De sorte tangenter er afsluttet i syntetisk Ibenholt finish, og de hvide tangenter har syntetisk elfenben som reproducere overfladen af de reelle elfenbens tangenter, der engang blev brugt i ældre akustiske klaverer. Tangenterne er fremstillet i stærkt absorberende materiale der forhindrer fingrene i at glide, selv efter timers spil, samtidigt med at den ideelle overflade og følelse bevares.

Du kan afspille musik gennem lydsystemet på klaveret fra din Bluetooth-aktiverede tablet eller smartphone. Du kan streame lyddata såsom mp3-filer og du kan spille sammen med sange på din smartenhed, og endda dele dine piano performances. I et flygel resonerer lyden i hele kroppen af instrumentet, og frembringer en omfangsrig efterklang der indhyller pianisten. Dette fænomen er gengivet perfekt i CLP-645 gennem Virtual Resonance Modelling (VRM), der beregner de forskellige vibrationer i strengene for hver af de 88 toner på klaviaturet fra det ene øjeblik til det næste. Et levende, rigt varieret udtryk, der afspejler en grænseløs række faktorer forbundet med at spille piano som; hvilke tangenter der er slået an, anslagets styrke og pedalernes bevægelse. GP Response Damper Pedal har en flygellignende responskurve; den starter ud med at være let at træde ned og bliver gradvist tungere når pedalen trykkes yderligere ned. Dette gør det muligt for pianister at blive vant til nuancerne i pedalerne. De indbyggede højttalere der er monteret i kabinettet, vil normalt udvise et fænomen som hvis ikke der gøres noget, vil resultere i at volumen stiger på grund af resonansfrekvensen i kabinettet. Omvendt monterede resonansrør med samme resonans frekvenser undertrykker dette fænomen, og netop dette udnytter Yamaha til at optimere den akustiske oplevelse. Escapement mekanisme i et flygel sikrer at hamrene hurtigt flytter sig væk fra strengene efter at de er slået an, for at undgå enhver interferens med strenge vibrationer. Denne mekanisme giver en svag klikkende fornemmelse, når der trykkes forsigtigt på tasterne. CLP-645 klaviaturet har en Escapement mekanisme, der gengiver denne fornemmelse nær bunden af tangenten. Klik er kun mærkbart ved letteste tangenttryk og tangenterne er justeret for at give ekstra friktion, som balancerer tangentrepetition og respons uden at ændre på ydeevne. Highlights 88 tangenter NWX (Natural Wood X) tangenter med syntetisk elfenben og ibenholt, samt hvide tangenter i træ 256-toners polyfoni CFX og Bösendorfer Imperial piano samplinger CFX Binaural samplinger Smooth Release, Key-off samples, String Resonance og dæmper resonans 36 lyde, 19 Voice Demomelodier + 50 Piano Songs * + 303 Lektion Songs, 20 rytmer Dual/Split/Duo 16-spors optagelse USB Audio indspilning (Playback/Recording: WAV) USB TO HOST og USB TO DEVICE To hovedtelefonstik Effekt: (25 W + 25 W) x 2 forstærkere Højttalere: (16 cm + 8 cm) x 2 Acoustic Optimizer, Intelligent Acoustic Kontrol (IAC) Stereophonic optimering Indbygget Bluetooth til trådløs forbindelse til iPhone, iPad, iPod Touch eller Android Dimensioner 1,461 x 927 x 459 mm (højglans 1,466 x 930 x 459 mm) Vægt 60.0 kg (højglans 66.0 kg)

30 andre produkter i den samme kategori: