Yamaha P-125 White

Ny vare

Slankt designet stagepiano med 88 vægtede GHS-tangenter, 192 toners polyfoni, rumklang og dæmper resonans, 24 forskellige klaverlyde. Integrerede 2-vejs højttalere.

Flere detaljer

5 190,00 kr

Delbetaling
188 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.190 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomkostninger 1.560 kr. Samlet tilbagebetaling 6.750 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,49%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Yderligere information

P-125 er et piano der producerer dynamiske kvalitetslyde med naturtro piano respons, samtidig med at det forbliver slankt og meget let betjent. Den minimale lys refleksion fra overfladen og det minimalistiske højttalerdesign er valgt for at opnå en smuk og elegant finish. P-125 er til begynderen eller den prisbevidste semi-professionelle, der vil have gode tangenter og et alsidigt lydudvalg. Klaveret benytter Yamahas Pure CF Sound Engine lyd-del som er resultatet af over et århundrede med akustisk klaverhåndværk, kombineret med state-of-the-art teknologi og ekspertise. P-125 indeholder bl.a. lyden af det berømte Yamaha CFIIIS 9' koncertflygel som er omhyggeligt reproduceret, og giver mulighed for utrolig dynamisk og udtryksfyldt klaverspil. P-125 har Graded Hammer Standard (GHS) klaviatur, hvor de sorte tangenter er matte i overfladen, og ligesom på et akustisk klaver, er tangenterne i den dybe ende af klaviaturet lidt tungere, end dem i den høje ende. Et 2-vejs højttalersystem producerer en ekspansiv klaverlyd i både opad og nedadgående retning. Dette gør det muligt for spilleren at nyde en stor og bred lyd, som om man sidder foran et akustisk klaver. En "table EQ" funktion gør det muligt at bevare optimal akustisk lyd, selv om instrumentet placeres på en hård og flad overflade, som et bord. P-125 har indbyggede bas- og trommespor, der kan hjælpe dig med at holde tempoet. Der er en række rytmemønstre at vælge imellem fra rock til ballader som kan benyttes ved øvning, eller bruges som virtuel trommeslager når du performer. Yamahas "Smart Pianist" app giver dig mulighed for at styre de mange funktioner, der er inkluderet i Yamaha digitale pianoer fra din smart device. Lyde, rytmer og andre indstillinger kan vælges, mens man ser på skærmen, hvilket gør det nemt at nyde de mange nye funktioner. Du kan også gemme dine favoritindstillinger så de hurtigt kan findes frem igen, når som helst, og akkorderne i et lydspor kan vises på din iPhone eller iPad. Highlights Graded-Hammer-Standard keyboard (GHS) med 88 vægtede tangenter med matte sorte tangenter 192-toners polyfoni, Pure CF lyddel, 24 lyde Bass and Drum beats 20 styles Smart akustikkontrol og Sound Boost Dæmper-resonans effekt Dual, Split-funktion og Duo-tilstand ideel i en undervisningssituation med lærer/elev 2 Spor-optager (1 sang) 21 Demo sange og 50 piano-sange 2 x 7 watt forstærker med 12 cm x 2 + 4 cm x 2 højttalere USB-to-host tilslutning 2 hovedtelefon udgange / AUX udgange Ekstraudstyr: L-125 matchende stativ, LP-1 3-pedal enhed (medfølger ikke) Dimensioner 1326 x 166 x 295mm Vægt 11.8 kg

30 andre produkter i den samme kategori: