Roland FP-10 Black

Ny vare

Kompakt og letvægts stagepiano med 88 PHA-4 vægtede tangenter med Escapement og Ivory Feel, Bluetooth, SuperNATURAL piano lydprocessor, indbygget højttalersystem.

Flere detaljer

4 199,00 kr

Yderligere information

Når inspirationen er over dig, så tag plads ved et af Rolands berømte FP-serie pianoer; her basismodellen FP-10. Dette prisbillige digitalpiano er altid ”kampklar”, med en autentisk spillefornemmelse på det 88-tangenters PHA-4 Standard klaviatur med Escapement og Ivory Feel. Spil med de udtryksfulde SuperNATURAL klaverlyde via de indbyggede højttalere eller hovedtelefoner. Med sit transportable, pladsbesparende design, er FP-10 det ideelle instrument til brug i hjemmet, uanset om du øver teknikker i dit soveværelse eller giver koncerter i stuen. Bluetooth-forbindelse og smarte integrerede funktioner gør, at instrumentet tilbyder en anden funktionalitet end andre digitale modeller til denne pris. Highlights Overtonerig og responsiv lyd fra Rolands berømte SuperNATURAL Piano lyde 88-key hammer-action tangenter i et kompakt kabinet PHA-4 Standard klaviatur der giver en autentisk klaverfornemmelse med maksimale udtryksmuligheder 15 lyde, 96 toners polyfoni Hovedtelefonudgang og ”stille” klaviatur, der gør at du kan spille når som helst uden at forstyrre andre Indbyggede højttalere der gengiver dit spil med en udtryksfuld lyd Indbygget Bluetooth MIDI/USB MIDI interface så du kan tilslutte til Garageband, computere, DAW software Rolands Piano Partner 2 app gør, at du nemt vælger lyd, starter metronomen m.m. fra din smartphone Twin Piano Mode er den ideelle løsning til klaverundervisning, så elev og lærer kan spille side om side i de samme oktaver Dimensioner 1,284 x 258 x 149 mm Vægt 12,3 kg

At spille klaver handler om musikalsk udtryk. FP-10's PHA-4 Standard klaviatur leverer den samme responsive spillefornemmelse som på et fint akustisk klaver, med alle nuancer uanset om du spiller hårdt eller blødt ved hjælp af Roland's touch-detection teknologi Med Sensing og Escapement i høj opløsning opfattes hurtige tangent gentagelser, og PHA-4 klaviaturet omsætter det til lyd med selv den mindste nuance i dynamik og klang. Detaljerne fortsætter og du bemærker et tungere hammervægt anslag i det lave register og et lettere i det høje register. Tryk på de hvide tangenter og du bliver overvældet af det revolutionære fugtabsorberende materiale, der genskaber den naturlige tekstur og fornemmelse af ægte elfenben - og du kan spille med de udtryksfulde pedalteknikker såsom halvt nedtrykket pedal, hvis du tilslutter en DP-10 pedal. Rolands SuperNATURAL Piano lydmodul leverer en autentisk klaverlyd, der føles udtryksfuldt og levende, uanset om du er nybegynder der er i gang med at lære de grundlæggende klaverteknikker, eller en erfaren pianist der kræver detaljeret artikulation og respons. Den dynamiske pianolyd fylder rummet via de kraftige indbyggede højttalere - eller via hovedtelefoner, der giver dig mulighed for at spille døgnet rundt. FP-10 er fyldt til bristepunktet med moderne digitalt udstyr der gør det sjovt og produktivt at spille. Du kan udfolde dig kreativt i enhver musikalsk genre med de indbyggede lyde, herunder orgel, el-klaver og strygere. Du vil skærpe din rytmiske timing med den indbygget metronom og du lærer hurtigere med Twin Piano Mode, der gør at elev og lærer kan spille side om side og spille i samme toneleje. Bluetooth og MIDI tilslutningsmulighederne gør, at du kan tilslutte instrumentet til et væld af Digitale Audio Workstations (DAW) og apps lige fra Apple’s GarageBand til Rolands Piano Partner 2. Hvis du foretrækker et fuldt 88-tangenters klaver - men ikke har plads til et almindeligt klaverkabinet derhjemme, er Roland FP-10 svaret. FP-10 er det mest kompakte 88-tangent digitalpiano i sin klasse, med en størrelse på 1284 x 258mm (bredde/dybde) hvilket gør, at du kan placere dette instrument overalt - og det er nemt at flytte efterhånden som dine behov ændrer sig. For endnu større fleksibilitet på farten, kan du bruge det bærbare KS-12 keyboard stand (ekstratilbehør) - eller det dedikerede KSCFP-10 stativ for at opnå et autentisk klaverudseende og større stabilitet (ekstratilbehør) .

30 andre produkter i den samme kategori: