Fender Hammertone™ Overdrive

Ny vare

Beskrivelse Hammertone overdrive har et bredt spænd der går fra en grynet og varm rørklang til en regulær high-gain overdrive. Hvis du spiller i et overfyldt mix så har denne pedal et utroligt nyttigt pre-gain mid boost

Flere detaljer

575,00 kr

Yderligere information

Beskrivelse Hammertone overdrive har et bredt spænd der går fra en grynet og varm rørklang til en regulær high-gain overdrive. Hvis du spiller i et overfyldt mix så har denne pedal et utroligt nyttigt pre-gain mid boost som gør det muligt at skære igennem og placere dig foran og i midten. Derudover får du kontroller til tone, level og gain. Fender Hammertone overdrive er en alsidig overdrive pedal til en pengepungsvenlig pris.

Fender er nok verdens mest kendte producent af guitarer. Siden grundlæggeren Leo Fender i 1951 sendte den første Telecaster på markedet, har Fender været det mest populære mærker for guitarister i hele verden. Leo Fender startede i efteråret 1938 “Fender’s Radio Service”. Her repararede og solgte han radioer o.lign. Efter nogle år begyndte Leo at producere guitarforstærkere og lap steel guitarer. I 1946 tog han springet og omdøbte firmaet til “Fender Electric Instrument Company” – samme år blev den legendariske Princeton introduceret. I 1950-51 sender Fender Telecasteren på markedet, og kort efter fulgte Precision bassen sammen med Bassman forstærkeren. Samme år lukkede Leo sin radio-reparationsforretning, og fokuserede al sin energi på at producere instrumenter og forstærkere. Få år efter, i 1954, blev Stratocaster introduceret. Hvis man mente at Telecasteren solgte godt, var det intet i forhold hvor populær Stratocasteren var og er. Lanceringen af den nye model var udslagsgivende for Fenders eksponentielle vækst. Ganske kort tid efter havde Fender over 100 ansatte, og blev solgt i hele verden. Siden har Fender introduceret Jazz Bass, Jaguar, Jazzmaster og et væld af andre ikoniske instrumenter. Der er skrevet lange bøger om Fender, og med god grund; deres vitale rolle i udviklingen af den elektriske guitar kan ikke underkendes.

30 andre produkter i den samme kategori: