Fender American Professional Stratocaster MN Black Forstør

Fender American Professional Stratocaster MN Black

Ny vare

El-guitar med krop af elletræ, ahornhals med "Deep C"-profil, ahorn hals, tremolo og 3 x V-Mod Strat pickupper med Treble Bleed. Inkl. Elite-kasse.

Flere detaljer

13 125,00 kr

Yderligere information

Med American Professional åbner Fender et nyt kapitel i guitarhistorien. Fenders egen historie præges af både innovation og tradition, og i udviklingen af American Pro har håndværkerne designet, testet og eksperimenteret med ambitiøst sigte, på at bygge verdens heftigste instrumenter. Samtlige guitarer og basser bygges på Fender-fabrikken i Corona, California, og vil være kendte ansigter med tradition i centrum, komplementeret af nye løsninger og teknologier der vil få kendere til at måbe.

Med American Professional lægger Fender deres helt nye V-Mod Single-Coil pickups på bordet for første gang. De ser klassiske ud, men har professionel, topmoderne ydelse og en solid dosis Fender-magi. Det er Fenders egen pickup-guru Tim Shaw som står bag V-Mod, og Humbuckerne, som American Pro-modellerne er udstyret med, og som meget passende kaldes for "Shawbucker", er også hans værk.

American Pro-modellene har bl.a. en ny "Deep C"-halsprofil, ny bro, "narrow-tall"-bånd, oversadel af ægte ben, og nye flotte finisher som Sonic Gray, Mystic Seafoam og Antique Olive. American Professional Stratocaster har sprøde V-Mod Single-Coil Strat pickupper med krystalklar, sprød diskant og Fender-style vintage varme. De består af et "miks" af forskellige typer Alnico-magneter hvor hver pickup har voicing specielt for din position. Pickupperne er designet af mesteren Tim Shaw, som også står bag Shawbuckeren, og serverer lyd med stor kraft og detaljerede nuancer. Guitaren er udstyret med en Treble Bleed-kontrol som varetager kvaliteten på diskanten når du skruer ned for styrken. Stratocasteren har en ny pop-in tremoloarm som er sikker og pålidelig, og som kan skrues til den spænding der passer dig bedst. Specifikationer Krop: Elletræ Hals: Ahorn Halsprofil: “Deep C” Gribebræt: Ahorn Indlæg i gribebræt: Dot, sorte Radius: 9.5” (241 mm) Oversadel: 1.685” (42.8 mm), ben Bånd: 22 Narrow-Tall Mensur/skala: 25.5" (648 mm) Pickups: 3 x V-Mod Single-Coil Strat Kontroller: Master Volume med Treble Bleed, Tone 1, Tone 2, 5-vejs switch Bro: 2-Point Synchronized Tremolo with Bent Steel Saddles and Pop-In Tremolo Arm Stemmeskruer: Standard Cast/Sealed Staggered Hardware: Nikkel/krom Strenge: Fender USA 250L, NPS (.009-.042 Gauges) Inkl. Fender Elite Molded TSA-kasse

30 andre produkter i den samme kategori: