Boss WAZA AMP Cabinet 212

Ny vare

Højttalerkabinet med 2 x 12" specialdesignede enheder, valgfri åben/lukket konfiguration, udviklet og optimeret for Waza Amp Head.

Flere detaljer

9 319,00 kr

Yderligere information

BOSS Waza Amp Cabinet 212 er specielt udviklet for at opnå det bedste samspil med Waza Amp Head. Kabinettet er født i den samme innovative ånd, der fandtes i begyndelsen af rockæraen, hvor man jagtede den ideelle rocklyd. Waza Amp Head Amp Cabinet 212 har rødder i den lange historie med udvikling af guitarforstærkere og tilbyder den originale lyd fra de allerførste rock-stack amps. Samtidig med udviklingen af den ideelle rocklyd, har BOSS-ingeniørerne også opdaget deres egen fortolkning af rocklyden, som er døbt "Waza Brown Sound." Selvom Waza Amp blev skabt i ånden fra fortidens historiske innovation, så spænder dens udtryk ikke kun fra den originale rocklyd, men også helt op til den nye ”Waza Brown Sound” med moderne udvidelsesmuligheder og en stærk pålidelighed. BOSS er dermed banebrydende på forstærkermarkedet for at virkeliggøre den ideelle rocklyd.

Highlights Specialdesignet kabinet så der opnås maksimal kompatibilitet med Waza Amp Head To specialfremstillede 12-tommer højttalere, der er udviklet til den oprindelige lyd af rock og samtidig giver mulighed for at spille højt Mulighed for valg mellem åben / lukket bagkabinet, der er designet i kombination med de specialfremstillede højttalere, som giver stærk synlighed i lydbilledet Kabinettets impedans: 16 ohm En højttaler er et uundværlig og kritisk komponent til guitarforstærkere, der giver en "stemme" til enhver guitar, der vil nå omverden. Højttaleren, der blev brugt med de tidlige stack amps, er de mest anerkendte højttalere blandt topguitarister. Under udviklingen af Waza Amp har BOSS-ingeniørerne testet adskillige højttalere i en række forskellige kombinationer og konfigurationer og har konkluderet, at ingen andre højttalere er kan bringe den ideelle rock-lyd til live. Den originale højtaler har en transparent og klar lyd i de høje frekvensområder, hvilket har tiltrukket de mange musikere og ingeniører, der er involveret i Waza Amp-projektet. Dog kan højtaleren kun håndtere 20 watt og i jagten på den perfekte Waza Brown Sound fandt BOSS’ ingeniører dette lydtryk utilstrækkeligt. Takket været den erfaring og innovation, som BOSS har indsamlet, lykkedes det at udvikle en højttaler med den originale lyd fra de legendariske år, men med et niveau på 80 watt. Kabinettet er omhyggeligt designet til at levere en stærk presence i ensemble-sammenhæng, med både kompakt lydtryk og fyldig resonans.

30 andre produkter i den samme kategori: