Focusrite iTrack Solo Lightning

Ny vare

2-kanals lydkort til iPad med Lightning tilslutning som også fungerer med Mac/PC via USB. 2 ind/ud inkl. mikrofon og instrumentindgang.

New version 2021

Flere detaljer

1 024,00 kr

Yderligere information

Du får her et interface med en vellydende Focusrite mikrofon preamp samt en dedikeret indgang for guitar og bas. iTrack Solo er bygget i et solidt aluminiums chassis og er både enjkelt at transportere samt nem at tilslutte samtidigt med at oplyste niveau metre gør det nemt at overvåge indspilningsniveau. iTrack Solo findes i to versioner, en for nyeste iPad modeller iTrack Solo Lightning og en for lidt ældre iPad modeller, iTrack Solo.

Specifikationer Made for iPad - men fungerer lige så godt på Pc og Mac Mikrofonforforstærker i høj kvalitet med +48V Phantom power Linje udgang med 105dB dynamisk område Robust aluminium chassis Unik ‘halo’ niveau meter Direct Monitor- funktion Software til Mac og PC medfølger (Ableton Live lite samt Focusrite Scarlett plug-in suite) Focusrite er et engelsk selskab som blev startet op i 1985 af ingen ringere end den legandariske ingeniør Rupert Neve. Første produkt var den klassiske ISA-serie som høres på utallige indspilninger og som fortsat er i produktion i dag. Foruden mikrofon forforstærkere i topkvalitet, EQs og dynamiske prosessorer, tilbyder Focusrite i dag en stor produktlinje af lydkort, kraftfulde ethernet lyd distributionsenheder, plugins, komplette indspilningspakker m.m. - alt i Focusrites velkendte kvalitet.

30 andre produkter i den samme kategori: