Focusrite iTrack Solo Lightning

Ny vare

2-kanals lydkort til iPad med Lightning tilslutning som også fungerer med Mac/PC via USB. 2 ind/ud inkl. mikrofon og instrumentindgang.

Flere detaljer

899,00 kr

Yderligere information

Du får her et interface med en vellydende Focusrite mikrofon preamp samt en dedikeret indgang for guitar og bas. iTrack Solo er bygget i et solidt aluminiums chassis og er både enjkelt at transportere samt nem at tilslutte samtidigt med at oplyste niveau metre gør det nemt at overvåge indspilningsniveau. iTrack Solo findes i to versioner, en for nyeste iPad modeller iTrack Solo Lightning og en for lidt ældre iPad modeller, iTrack Solo.

Specifikationer Made for iPad - men fungerer lige så godt på Pc og Mac Mikrofonforforstærker i høj kvalitet med +48V Phantom power Linje udgang med 105dB dynamisk område Robust aluminium chassis Unik ‘halo’ niveau meter Direct Monitor- funktion Software til Mac og PC medfølger (Ableton Live lite samt Focusrite Scarlett plug-in suite) Focusrite er et engelsk selskab som blev startet op i 1985 af ingen ringere end den legandariske ingeniør Rupert Neve. Første produkt var den klassiske ISA-serie som høres på utallige indspilninger og som fortsat er i produktion i dag. Foruden mikrofon forforstærkere i topkvalitet, EQs og dynamiske prosessorer, tilbyder Focusrite i dag en stor produktlinje af lydkort, kraftfulde ethernet lyd distributionsenheder, plugins, komplette indspilningspakker m.m. - alt i Focusrites velkendte kvalitet.

23 andre produkter i den samme kategori: