Sigma GME

Ny vare

Massivt grandæk, pickup/tuner og bragende meget lyd til forbavsende få penge. GME har 'Grand OM'-kropsstørrelse, der ligger mellem OM og jumbo-størrelserne

Flere detaljer

2 599,00 kr

Delbetaling
238 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.599 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 238 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.849 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,73%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Yderligere information

Massivt grandæk, pickup/tuner og bragende meget lyd til forbavsende få penge. GME har 'Grand OM'-kropsstørrelse, der ligger mellem OM og jumbo-størrelserne og er god til det hele - og ekstra god hvis der er en overvægt af fingerspil og brudte akkorder i det, du bruger guitaren til. Det kan også være at du føler dig bedst tilpas med en guitar, hvor kroppen ikke er alt for stor, og i så fald ligger GME lige for. Du kan købe den som reservespade - men den kan sagtens ende med at få en masse spilletid. Du kan kalde den en sommerhusguitar - men i så fald kan du sagtens udstyre sommerhuset med PA-anlæg, for den indbyggede pickup lyder fremragende! Det kan osse være at den skal være din første stålstrengede guitar - og i så fald er du rigtig godt kørende!!

30 andre produkter i den samme kategori: