C.F. Martin Jr-10E Dreadnought Junior Sitka

Ny vare

Guitaren til dig der ønsker sig en god rejsekammerat, sommerhusguitaren eller bare en fed lille guitar til at udvide (eller opstarte) arsenalet. Martins Junior series er lavet ud fra tanken om at bygge en serie af fuldmassive guitarer der er nemme at have med rundt, komfortable at spille uden at gå på kompromis med lyden. Det er lykkedes for dem til UG.

Flere detaljer

5 999,00 kr

Delbetaling
211 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomkostninger 1.584 kr. Samlet tilbagebetaling 7.583 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,12%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Yderligere information

https://youtu.be/NGkqCdtWYL4?t=12

På Martins fabrik i Mexico fremstilles dette lille vidunder med fuldmassiv krop med dæk af Sitka Gran samt sider og bund af Sapele. Tonen er balanceret med sprød respons. Hals-profilen og det behagelige gribebræt, samt den kortere mensur tilbyder stor spilbarhed. Kroppen er “000”-dybde, hvilket vil sige at den er mindre dyb en end normal dreadnought. Sammen med den afrundede kant på bagside giver det en guitar der er komfortabel af sidde med i timevis. Alle Juniors kommer med en god og beskyttende gigbag – lige til at smide på ryggen. Denne version kommer med Fishman® Sonitone pick-up system, så den nemt og enkelt sættes til yndlingsforstærkeren eller tages med i studiet.

30 andre produkter i den samme kategori: