C.F. Martin D-10E Sitka

Ny vare

D-10E er en fuldmassiv dreadnought, som er en del af Martins Road Series. Guitaren er bygget med dæk af massivt Sitkagran mens bund/sider er af Sapele. Sapele minder tonalt og visuelt om Mahogni. Så her er altså en klassisk kombination af ‘tonewoods’. Hele guitaren er diskret stylet med en flot rosette i Abalone-mønster, sorte bindings, og en sort slagplade.

Flere detaljer

9 875,00 kr

Delbetaling
322 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.875 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 322 kr. Samlede kreditomk. 1.701 kr. Samlet tilbagebetaling 11.576 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,15%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

D-10E er en fuldmassiv dreadnought, som er en del af Martins Road Series. Guitaren er bygget med dæk af massivt Sitkagran mens bund/sider er af Sapele. Sapele minder tonalt og visuelt om Mahogni. Så her er altså en klassisk kombination af ‘tonewoods’. Hele guitaren er diskret stylet med en flot rosette i Abalone-mønster, sorte bindings, og en sort slagplade. Kroppen er afsluttet med en flot satin-finish, og halsen har en blød og komfortabel ‘hand-rubbet’ finish. Et Fishman MX-T pickup-system gør D-10E klar til scenen. Derudover har systemet en fantastisk indbygget tuner, diskret installeret i lydhullet. Utrolig belejligt når man skal stemme guitaren på scenen. Premium Martin Soft Shell Case medfølger også. Med Road Series, har Martin lykkedes med at skabe en række gode og fuldmassive guitarer til en pris, hvor de fleste kan være med.

30 andre produkter i den samme kategori: