Squier by Fender Deluxe J-Bass V Sunburst eller Black

Ny vare

Deluxe Series jazz elbas 5-strenget med elletræskrop, ahornhals med gribebræt af ebonol og to aktive singlecoil V Jazz Bass-pickupper.

Flere detaljer

3 599,00 kr

Delbetaling
332 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.599 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 332 kr. Samlede kreditomkostninger 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.974 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,38%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Yderligere information

Deluxe-modellen i Affinity-serien opdaterer en klassisk Fender-model med flere moderne features. For det første har den en aktiv preamp, der giver et kraftigere signal og større kontrol over tonen. Griberættet er af kunststoffet Ebonol, som giver en modstandsløs spilbarhed og større stabilitet. Man har valgt at sæte al elektronik ind fra bagsiden af kroppen for at få en bas uden slagplade med et mere "deluxe" udseende. En moderne og lækker variation af den klassiske Jazz Bass. Specifikationer Krop af basswood C-shape ahornhals 12" radius gribebræt af Ebonol 20 Jumbobånd 2 singlecoil Jazz Bass V pickups Aktiv forforstærkning med Blend, Treble, Bass og Slap Switch-kontroller Matching headstock på Black

30 andre produkter i den samme kategori: