Thornton Musca 12 aktiv højttaler

Ny vare

Indbygget forstærker, lyd- og mikrofon-indgang samt MP3 afspiller Bluetooth til trådløs streaming af musik til Musca 12 12" enhed, 450 Watt og flot lyd

Flere detaljer

2 875,00 kr

Delbetaling
261 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.875 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 261 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.125 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,85%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Indbygget forstærker, lyd- og mikrofon-indgang samt MP3 afspiller Bluetooth til trådløs streaming af musik til Musca 12 12" enhed, 450 Watt og flot lyd Flere håndtag og lav vægt gør, at højttaleren er nem at tage med sig Kan lægges på siden og bruges som monitor Thornton Musca 12 yder hele 450 watt (2000 watt max) gennem dens kraftige 12” bashøjttaler og en 1,35” diskant. Med Musca 12 får du en højtydende højttaler, som er velegnet til diskotek og alle former for levende musik. Den er ligeledes udrustet med de kontrol og tilslutningsmuligheder, som man skal bruge i en alsidig højttaler. Den kan således bruges som enkeltstående højttaler til møder og foredrag eller som ”soundboks”, hvor Musca 12 kan afspille musik via bluetooth eller USB. Musca 12 kan ligeledes indgå i større højttaleranlæg med 2 eller flere højttalere, hvis man har brug for at formidle lyd til et større publikum. Højttaleren er udført i kraftig plast, og tåler uden problemer at blive brugt udenfor. Med tre håndtag og lav vægt er højttaleren nem at have med sig. Den kan bruges som fronthøjttaler eller lægges på siden og bruges som monitor. Musca 12 er en aktiv højttaler, hvilket vil sige, at den har indbygget forstærker, så man er fri for at skulle ud og anskaffe sig ekstra udstyr til at drive højttaleren med, og den har 2 mikrofonindgange, en instrumentindgang samt phono- og minijack-indgang til smartphone eller anden musikafspiller. Derudover får du også en indbygget MP3-afspiller, der kan afspille musik direkte fra SD-kort eller USB og Bluetooth, så du kan afspille musik på Thornton Musca 12 trådløst fra din smartphone.

19 andre produkter i den samme kategori: