Martin LX1E Little Martin Electro Acoustic

Ny vare

Martin LX1E Little Martin Elektro-Akustisk Guitar har en solid Sitka-grantop, mahogni højtryks laminat (HPL) ryg og sider, og en varm satin overflade. På trods af at det er Martins mindste guitar, har LX1E meget stor tone, kvalitet og alsidighed. Dens størrelse gør den ideel til rejse, elevøvelse eller til bare at spille derhjemme eller ved lejrbålet.

Flere detaljer

5 375,00 kr

Delbetaling
193 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.375 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 193 kr. Samlede kreditomk. 1.566 kr. Samlet tilbagebetaling 6.941 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,89%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Martin LX1E Little Martin Elektro-Akustisk Guitar har en solid Sitka-grantop, mahogni højtryks laminat (HPL) ryg og sider, og en varm satin overflade. På trods af at det er Martins mindste guitar, har LX1E meget stor tone, kvalitet og alsidighed. Dens størrelse gør den ideel til rejse, elevøvelse eller til bare at spille derhjemme eller ved lejrbålet. Martin LX1E er udstyret med Fishman Sonitone, som er en diskret lydhuls-monteret forforstærker med volume og tonekontrol-muligheder så du kan justere din forstærkede lyd.

30 andre produkter i den samme kategori: