Sigma DM-18 w. Softshell Case

Ny vare

Westernguitar i klassisk design fra Sigma. Guitarens dæk er udført i massiv sitkagran og bund og sider i mahogni. Halsen er ligeledes af mahogni med micarta gribebræt. Guitarens dreadnought-kropsform giver en fyldig og stor lyd, som velegner sig rigtig godt til både akkord- som fingerspil.

Flere detaljer

5 125,00 kr

Delbetaling
186 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.125 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 186 kr. Samlede kreditomk. 1.558 kr. Samlet tilbagebetaling 6.683 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,72%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Westernguitar i klassisk design fra Sigma. Guitarens dæk er udført i massiv sitkagran og bund og sider i mahogni. Halsen er ligeledes af mahogni med micarta gribebræt. Guitarens dreadnought-kropsform giver en fyldig og stor lyd, som velegner sig rigtig godt til både akkord- som fingerspil. Guitaren er simpelt prydet efter traditionel stil og har derudover en god spilbarhed. DM – 18+ er et rigtig godt valg til begynderen, der søger en alsidig stålstrengsguitar i den prisvenlige ende.

30 andre produkter i den samme kategori: