C.F. Martin GPC-13E Ziricote

Ny vare

GPC-13E byder både på fabriksmonteret pickup m. tuner og flotte visuelle detaljer – altsammen pakket i en “road-ready” soft shell case. Dækket på denne Grand Performance, er af Sitkagran i mens bund og sider af Ziricote (Fine Veneer ) i højglans finish.

Flere detaljer

13 750,00 kr

Delbetaling
453 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 13.750 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomkostninger 2.537 kr. Samlet tilbagebetaling 16.287 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,95%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Yderligere information

GPC-13E byder både på fabriksmonteret pickup m. tuner og flotte visuelle detaljer – altsammen pakket i en “road-ready” soft shell case. Dækket på denne Grand Performance, er af Sitkagran i mens bund og sider af Ziricote (Fine Veneer ) i højglans finish. Fine Veneer er en teknik hvor Martin samler to stykker smukt Ziricote om en kerne af massiv mahogni. Normalt når der er tale om Veneer (finér) , er kernen en art ukendt træ og i nogle tilfælde lim-træ. Fine Veneer er dog en anden liga og kan betegnes som værende fuldmassiv. Lagerstatus: på lager

30 andre produkter i den samme kategori: